matildaaupairinguildford.blogg.se

2015-03-31
12:14:12

Andra veckan och 2 dagar kvar!

Inne på andra veckan av Tristans lov, men jobbar bara 3 1/2 dagar denna vecka! 
Igår så åkte vi till Surrey Sport Center och Tristan spelade tennis i en timme. Sen åkte vi till Wisley och mötte Fletcher och Molly. Vi gick på easter hunting, vilket den tyckte var kul. Vi letade och räknade guldkaniner som var gömda överallt i den stora trädgården. Sen kom vi hem och gjorde lite annat. 

Idag var vi på tennis igen och nu ser vi på tv och vilar. Ska snart åka in till Guildford, jag måste köpa några sista saker innan jag åker på torsdag. 
För på torsdag, om 2 dagar, så flyger jag till Sverige! Ska bli så kul, kommer vara där i en vecka! Så får fira påsk med familjen! Längtar! 
Första gången han ler på en bild med mig! 
2015-03-27
19:46:07

Fredag!

Äntligen fredag! 
Idag har jag och Tristan åkt till Farnham och var där några timmar. Vi gick till ett Ceramic Cafe där Tristan målade en raket. Han hade 2 timmar på sig att måla den och det tog max 30 minuter haha... Anade det, så efter det gick vi till en park som vi hade gått förbi på vägen dit och var där ett tag. Vi matade änder, en man kom och gav oss gammalt bröd som vi kunde ge till änderna. 
Det var två barn där som bestämde sig för att gå ner i vattnet, som säkert var kallt. Det var kul att se men också så kallt, blev kall bara av att se dom! 
Träffade även en au pair där, hon var också där med barnen hon tar hand om. Vi pratade ett tag och sen behövde Tristan och jag åka hem och hämta Dylan. 

Nu sitter jag vid tv:n med barnen och tar det lugnt, ska göra de redo för att sova och sen hämta Lina på tågstationen. 
När jag slutar ska jag förbereda allt för imorgon och sen sova. Ska upp vid 4 imorgon så hoppas på att få lite sömn ialla fall! 

Skriver kanske imorgon om jag har tid! 


Tristan och jag blåste även bubblor idag, han älskar det! 
2015-03-26
21:08:03

Sitter på golvet

Nu sitter jag på golvet här i mitt rum och skriver. Har haft fullt upp under veckan, Tristan har lov (i 3 veckor!) så jobbar hela dagarna. Men han börjar leka mer för sig själv nu och jag kan sitta brevid. Så idag har jag nog hunnit med att läsa upp emot 100 sidor i min bok och den är så spännande! 
Idag kom killen, för sista gången, och fixade med vår varmvatten beredare(?) så nu har vi äntligen varmvatten igen! Helt otroligt att vi klarade oss i en vecka utan det, det har varit tufft men vi klarade det! Har tvättat Dylan och Tristan genom att koka massor av vatten i vattenkokaren. Varit som ett träningspass att springa fram och tillbaka och koka vattnet.
Så ska ta en skön varmdusch ikväll! 

Sitter nu och väntar på att föräldrarna ska komma hem, de måste jobba över igen... Men då har jag tid nu när barnen sover att plugga inför högskoleprovet! Det är på lördag! Lite nervös, men mest för att jag ska lyckas ta mig dit! Måste åka in till Svenska skolan i London och skriva det, så måste hitta dit. 

Fick även ett paket idag! Det var från Pappa och han var så snäll som skickade marabou choklad( så gott! Engelsk choklad har ingen chans mot marabou) och två doftgranar från hans jobb, ska hänga upp en i bilen. Den luktar nämligen inte så fräscht från när Tristan spydde i den... 

Och om exakt en vecka är jag i Sverige!!  ! Ska bli så härligt att få träffa alla igen! Det lär bli en intensiv vecka men den kommer vara värd det! 

Nu ska jag öva lite inför lördag! 
Får se när jag skriver igen om vad som hänt/händer!