matildaaupairinguildford.blogg.se

2014-09-25
14:51:59

Seg torsdag

Idag är och känns som att det kommer vara en seg dag... Sitter bara och räknar timmarna till när jag får träffa mina underbara systrar och mamma! De har nämligen landat nu och går runt i London. Medan jag sitter och väntar på att hämta Tristan. 
Dylan har även blivit skuk så fick hämta honom från dagis redan vid 11, så blir mer jobb idag än vanligtvis. 

Men när det blir som jobbigast behöver jag bara tänka på helgen och hur kul den kommer bli! Få umgås en hel helg med systrar och mamma känns underbart! Har längtat efter de, trots att det bara var tre veckor sedan jag såg de sist! Så den här helgen kommer det nog vara dålig uppdatering, dåligare än vanligt... Men ska försöka ta massa foton så att jag kan lägga upp något här sen när helgen är slut. 

Har även fått mitt nya SIM-kort, så kommer få ett nytt brittiskt nummer! Så kommer kanske kunna blogga mer ifall jag har bra surf, för då kan jag blogga när jag sitter på bussen eller är ute och går. 
2014-09-25
14:42:17

Första dagen på Collage!

Första lektionen på Guildford Collage var igår! Jag var så nervös över att komma sent, för lämnar Tristan i Woking 8:45 och sen ska jag tillbaka till Guildford och hinna lämna Dylan innan 9:30 då min lektion börjar. Men jag hann och lyckades parkera på den smockfulla studentparkeringen också. 
Lektionen var ialla fall riktigt kul! Läraren var snäll och förklara så alla förstod och vi fick gå runt och lära känna alla. Hon visade vad för kursbok som vi kommer behöva, så nu har jag beställt den och väntar på att den ska komma. Hon visade även skolans bibliotek, så fint! Där kommer jag gå och låna böcker! 
De 2 timmar som lektionen var gick så fort, så när den var slut var jag gvungen att springa till bilen för att åka och hämta Tristan. 

Sen var det det vanliga, gymnastik, äta, spela spel, hämta Dylan och äta middag. När jag hade badat och duschat Dylan och Tristan så åkte vi och hämtade Lina vid tågstationen. 
Det var den dagen, somnade även då som en stock, har nog aldrig sovit så bra som jag har gjort här i England! 
 


 
2014-09-23
14:40:24

Dålig uppdatering

Ursäkta att jag är dålig på att uppdatera, har bara fullt upp med att ta hand om barnen och har även blivit sjuk så på kvällarna jag har somnat redan vid 9 de senaste kvällarna. 

I söndags så började jag må dåligt men struntade i det och åkte ändå in till Guildford och mötte upp en au pair. Vi tog en fika och sen gick vi till Guildford Castel, som egentligen bara var en borg som hade börjat rasa. 

Det var väldigt kul! 
Men när jag kom hem så mådde jag svin dåligt, tryckte i mig två mackor och sen gick jag och la mig. 

Vaknade ialla fall på måndag morgon med feber, förkyld och världens hosta. Men lyckades på något sätt ta mig igenom dagen, vilket var otroligt för på kvällen mådde jag sämre än jag gjort innan. Så sov tidigt den kvällen med, vilket ledde till att jag fick massor av sömn och att jag mådde bättre imorse! 
Febern borta och piggare! Men hostan värre så har knappt någon röst. 

Idag när jag lämnat Tristan och Dylan så tog jag en lång promenad till Guildford Collage och hämtade mitt parkering stillstånd. Så fick över en timmes promenad :)