matildaaupairinguildford.blogg.se

2015-06-06
14:43:31

Förra lördagen, Heaven

Jag glömde såklart skriva mer förra veckan och nu i veckan... 

Förra helgen var kul, på lördagen så åkte jag till Elin. Vi pratade massa om allt så hänt sen sist och sen på kvällen åkte vi in till London för att gå ut där. Elin ville till en gayklubb och jag tänkte why not? så vi gick till en klubb som heter Heaven. Det var annorlunda när man skulle in för de ställde massa frågor om vart vi varit ute nånstans innan och liknande, men vi kom ialla fall in. Det var sjukt bra musik men inte så kul i flera timmar, så vid 2 ungefär så gick vi. Vi tänkte att det kunde va mysigt att gå runt i London tills tåget till Aldershot gick (klockan 8 på morgonen), men vi hade glömt att det regnade...så vi gick runt i regnet, inte lika mysigt. Men vi hittade en Subway där vi kunde sätta oss och äta nåt och värma oss. Men när de sen stängde gick vi till tågstationen och satt där och väntade tills den öppnade. Var kallt, nån hade spytt och vi var så trötta. Men vi överlevde väntan, fick en tidning av någon annan som väntade och satt och läste den. När stationen öppnades klockan halv 6 gick vi in och la oss på några soffor som fanns där och slumra till lite. Innan tåget gick vid 8 satte vi oss på ett café som öppnat och åt lite och jag drack en varm choklad. 
Vj kom ialla fall hem till Elin vid 9 och somnade direkt, sen sov vi till 3 och slöade och kollade på tv tills jag åkte hem vid 7. 
Det var förra helgen, den var kul men ska inte festa i London på länge. Är dyrt och inte värt att vänta så länge på ett tåg hem. 


 

När vi gick runt gick vi förbi ett casino. 

Den vackra utsikten från tågstationen, det började ljusna medan vi satt där. 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: