matildaaupairinguildford.blogg.se

2015-04-19
20:12:00

Skräckfilmer och slö söndag

Igår var det som sagt skräckfilmskväll hos Elin. Vi började redan vid 7 och han plöja igenom 3 skräckisar och en drama/komedi, fast jag lyckades somna när vi kollade på komedin så hängde inte riktigt med i slutet av den... Men det var superkul! 
Jag kom till Aldershot vid halv 4 och då gick vi runt i stan där och satte oss och åt en varsin våffla och milkshake. Ja vi började vara onyttiga redan då...det var sååå gott! Och hamnade i världens matkoma haha. Sen gick vi och handlade lite inför kvällen och gick hem till Elin. När vi kom dit bakade vi en kladdkaka till kvällen och gjorde middag. Det blev lite enkelt, korv och potatismos, men det var sjukt gott! Vi började sen som sagt med filmerna, vi såg The Quiet ones, The Stepfather, the Amityville och sist Struck by lightening. Alla var riktigt bra! Förut sista som jag inte är helt säker på, i och med att jag somnade mitt i den... 
Sen gick vi ialla fall och la oss och jag somnade direkt. 

Vaknade imorse vid kanske halv 10 och sen slöade vi i sängen, såg på tv och åt frukost där. 
Efter några timmar så insåg vi båda att vi borde gå upp, så vi gick upp och fixa sig, jag plockade ihop mina grejer och sen gick vi in till stan. Vi gick till Boots och kollade på nagellack, de har så många fina vårfärgiga nagellack nu! Vill ha alla, önskar jag hade massa pengar haha... Sen gick vi till Costa och fikade och sen lite fler affärer och sen tog jag tåget hem till Guildford. Kom hem till huset som var helt tomt, familjen var inte hemma, så njöt av det. Kollade på en serie, vilket jag fortfarande gör hehe. Nu är familjen hemma och ska lägga barnen, när det är gjort blir det middag och sen skype med Tim! Bra avslut på en bra helg! Fick en parfym av Elin, hon använder den ändå aldrig längre så fick den, det var snällt! 
Kommentar:
2015-04-21 @ 09:27:31

Lady Gaga's parfym ju! O.o
Och allt låter så gott..! <3

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: