matildaaupairinguildford.blogg.se

2015-04-13
13:34:22

Helgen

Har ingen fantasi när det kommer till rubriker så ni som läser får stå ut med de tråkiga rubrikerna haha.
 
Nu har jag svarat på enkäten till mitt gym, det var inte så många frågor så det gick fort att svara.
 
Nu i helgen så har jag gått till gymmet! Kändes så skönt att gå dit igen och köra efter 2 veckors paus. Körde så hårt att jag var tvungen att vila mellan visa övningar och när jag gick därifrån var jag helt slut i kroppen, underbar känsla! Så nu längtar jag till imorgon då jag ska gå igen! 
Ialla fall efter gymmet på lördagen så gick jag in till stan och mötte Elin, en svensk au pair. Så kul att äntligen ha mött en svensk au pair! Vi gick runt och kollade i lite affärer och sen gick vi och åt på Nandos, så gott! Jag åt en kycklingwrap med väldigt stark sås så drack tonvis med vatten haha. Sen gick vi till Sainsburys och köpte lite dricka och snacks och tog sedan bussen hem till mig. Vi gjorde oss iordning, sminkade oss och hon hjälpte mig bestämma kläder. Jag har alltid problem med vad jag ska ha på mig när jag går ut... Vi drack ialla fall lite och sen vid halv 10 så tog vi bussen in till stan och gick till Weatherspoons, var där en stund, dansade på det väldigt tomma dansgolvet och satt och prata. Efter ett tag gick vi till The Casino och där var dansgolvet riktigt bra, bra musik och mycket folk. Jag tror vi dansade i säkert 3 timmar och sen tog vi oss hem, för båda var trötta. Elin sov över hos mig och på söndagen så vaknade vi redan vid 9 och var pigga. Så vi bestämmde oss för att gå in till stan och äta frukost. Vi sa inte mycket på vägen in för båda kände sig sega och behövde kaffe. Så när vi kom in till stan gick vi direkt till Café Nero och åt frukost. Så gott!
När vi hade vaknat till efter våra stora koppar kaffe så gick vi runt och kollade i lite affärer, jag hittade maaaaassor av fina kläder, men allt var såklart svindyrt...Så kollade på allt och önskade att jag hade råd. Får spara lite pengar så jag har råd med lite nya sommarkläder! Är på jakt efter en snygg byxdress. Det är mitt mål, innan jag åker tillbaka till Sverige ska jag ha hittat minst en snygg byxdress att ta med hem haha.
 
Självklart glömde jag att ta bilder i helgen så har ingen fin bild till detta inlägg... Glömmer bort att ta kort på allt jag gör, när jag umgås med folk glömmer jag bort min mobil lite och då blir det inga bilder... Men ska försöka komma ihåg att ta fler bilder, haha tror jag sagt det tusen gånger att jag ska göra det. 
 
Nu ska jag göra lunch och sen ska vi nog gå över till grannen så Tristan kan leka lite med Fletcher. 
 
 
 
Kommentar:
2015-04-13 @ 19:42:27
#1: Alva

Låter som en jättetrevlig helg! :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: